lt|en|ru

+370 682 62624

+370 68476677

I   10.00 - 22.00

II  10.00 - 22.00

III 10.00 - 22.00

IV  10.00 - 22.00

V   10.00 - 23.00

VI  11.00 - 23.00

VII 11.00 - 22.00

 

Dienos pietų meniu

 

Pirmadienis

DARŽOVIŲ SRIUBA
1,50
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENA
2,00
BULVINIAI RAGELIAI ĮDARYTI PIEVAGRYBIAIS 4,70
VIŠTIENOS KUKULIAI ĮDARYTI JALOPENU GRIETINĖLĖS PADAŽE
4,70
LIETUVIŠKAS KARBONADAS SU KRIENŲ PADAŽU IR BULVIŲ KOŠE
4,80
JAUTIENOS BEFSTROGENAS
5,00
KALAKUTIENOS KEPSNYS ANT GROTELIŲ SU SPANGUOLIŲ PADAŽU
6,00
VIŠTIENOS SALOTOS (su salierais, persikais, pievagrybiais ir majoneziniu užpilu)
4,50

Antradienis


RAUGINTŲ KOPŪSTŲ SRIUBA 1,50
JŪROS GĖRYBIŲ SRIUBA
2,30
MAKARONAI SU SŪRIO - ŠPINATŲ PADAŽU IR VIŠTIENA 4,60
ŽEMAITIŠKI BLYNAI 4,70
AŠTRUS KIAULIENOS TROŠKINYS
4,70
VIŠTIENOS KEPSNYS SU ČESNAKINIU PADAŽU IR BULVIŲ KROKETAIS
4,80
KIAULIENOS IŠPJOVA ANT GROTELIŲ ALAUS PADAŽE
5,50
MEKSIKIETIŠKOS SALOTOS (rūkytas kumpelis, čili, pupelės, skrebučiai, kietasis sūris) 4,50

Trečiadienis

TOSKANOS KRAŠTO PUPELIŲ SRIUBA
1,50
SŪRIŲ SRIUBA
2,30
VIRTŲ BULVIŲ CEPELINAI SU VARŠKE
4,70
VIŠTIENA KINIETIŠKAI
4,70
KARBONADAS SU SŪRIU       
4,80
KAIMIŠKAS KIAULIENOS KEPSNYS (šoninė kepta orkaitėje, su krienų padažu)
5,50
MĖSAINIS SU GRIL VIŠTIENA
5,50
SALOTOS SU AŠTRIOMIS SŪRIO SPURGYTĖMIS
4,50

KETVIRTADIENIS

VIŠTIENOS - GRIKIŲ SRIUBA
1,50
LAŠIŠOS SRIUBA 2,00
BULVIŲ PLOKŠTAINIS SU MALTA MĖSA
4,70
KALAKUTIENA SŪRIO - ŽOLELIŲ PADAŽE
4,70
NAMINIAI KOTLETUKAI
4,70
VIŠTIENOS KEPSNYS UŽKEPTAS SŪRIU IR PIEVAGRYBIAIS
4,80
ŠONKAULIUKAI BBQ PADAŽE
6,00
SALOTOS SU AVOKADU IR KREVETĖMIS
5,00

Penktadienis


RŪGŠTYNIŲ SRIUBA
1,50
GULIAŠO SRIUBA 2,00
VARŠKĖS APKEPAS
4,70
VIŠTIENOS KETVIRTUKAS SU FRY BULVYTĖMIS
4,70
JŪROS LYDEKOS KEPSNYS SU CITRINOS -KAPARĖLIŲ PADAŽU
4,80
PIKANTIŠKAS KIAULIENOS KEPSNYS (užkeptas pomidorais, paprika ir čili svogūnais)
4,80
VIŠTIENOS ŠAŠLYKAS
5,50
CEZARIO SALOTOS SU  VIŠTIENA ANT GROTELIŲ
5,00

Galimi atsiskaitymai kortelėmis

Kavinė pritaikyta neįgaliesiems

Dienos pietūs

Platus meniu pasirinkimas